Начало » Къде да мога да купя?

Къде да мога да купя?

„Таvex” ЕООД е дъщерна компания на „Tavid” AS, лидер на пазара на финансови услуги в скандинавските страни. Фирмата има офиси в 5 северно-европейски държави: Швеция, Финландия, Естония, Латвия, а отскоро и в Дания.

Основни услуги, предлагани от фирмата са:

Касов обмен на над 40 международни валути

„Tavex” търгува с множество основни и екзотични валути, при изключително малки спредове между цените купува и продава. Те се актуализират на всеки час, което гарантира котировки, най-близки до международните валутни пазари. Компанията разполага с големи количества от предлаганите валути, а при предварителна заявка може да набави неограничени количества.

Друго предимство на „Таvex” е възможността за заключване на цена за бъдеща сделка.

Безкасов обмен на валута

Нашите клиенти имат възможността да платят по банков път за получена валута в брой, както и да получат банков превод за продадена валута в брой. Това улеснение премахва още една сериозна пречка пред онези, които незабавно се нуждаят от валута в брой и елиминира трудностите, създадени от банкитепритеглененапари– високи комисионни, предизвестие, наличност и др.

Покупко-продажба на инвестиционно злато

„Tavex” търгува с широка гама от златни инвестиционни продукти, под формата на кюлчета и монети. Маржът между цените купува и продава е много малък, което позволява на инвеститорите да акумулират физически метал, без да се налага да плащат висока премия. „Tavex” е единствената компания в България, предлагаща обратно изкупуване на инвестиционно злато.

Покупко-продажба на инвестиционно сребро.

Среброто е един от най-атрактивните активи в този момент. „Tavex”предлага инвестиционни сребърни монети от 1 унция и 1 килограм, покупката на които може да се извърши, както с банков превод, така и в брой. Обратното изкупуване на сребро се извършва по същата процедура, както златото, т.е. трябва да бъде върнато в добър търговски вид.

Бързи парични трансфери

„Tavex” предлага бързи парични трансфери между всеки един от офисите на компанията. Също така, се извършва плащане в банкова сметка навсякъде по света, във всяка една основна валута, при условия, по-изгодни от тези на банките.

Изкупуване на златни и сребърни бижута

Компанията изкупува златни и сребърни бижута, стари монети и сребърна посуда (не посребрена). Нашите служители ще направят кратък химичен анализ на бижуто. Ако има камъни, те ще бъдат приспаднати от теглото.

Banner

© 2018 Златен вестник - инвестиционно злато и валути. Всички права запазени.